Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Oprava a údržba útulne Cabanka.

Diskusná téma Oprava a údržba útulne Cabanka.

Naše združenie Sloboda pohybu (www.slobodapohybu.sk) úspešne opravilo útulne Drina a salaš Obrubovanec a naďalej sa stará o ich údržbu.

Tieto prvé úspešné akcie nám dali nielen veľa skúseností, ale posilnili aj náš elán a sebaistotu, kedy sa chceme pustiť do zlepšovania ďalších útulní. Ďalší objekt, ktorý si vyžaduje pozornosť, je Cabanka na Kordíckom sedle v Kremnických vrchoch. Za vydarený pilotný projekt môžeme považovať postavenie latríny v spolupráci s Mestskými lesmi Kremnica s.r.o. V tomto duchu by sme radi pokračovali a na tejto krásnej útulni dokončili všetko potrebné. Ide hlavne o nové vchodové i vnútorné dvere a veľa iných drobností. Budeme radi, ak nás podporíte slovom (zdieľajte naše zámery), prácou svojich rúk, ale predovšetkým prispejete finančným darom. Väčšiu opravu by sme potom zrealizovali v lete 2021.

https://hiking.sk/hk/ar/209/utulna_cabanka_pri_kordickom_sedle.html

Príspevky by sme radi vyzbierali do 01.02.2021.

Číslo účtu: IBAN: SK84 1100 0000 0029 4308 4237. Do správy pre príjmateľa treba uviesť „Cabanka“

Vopred ďakujeme!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov