Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Séria o chatách: o Zamkovského chate s Jankou Kalinčíkovou

Diskusná téma K článku: Séria o chatách: o Zamkovského chate s Jankou Kalinčíkovou

V 24. epizóde začíname podcastovú sériu rozhovorov s chatárkami a chatármi. Ako na prvú sme zavítali na Zamkovského chatu. S chatárkou Jankou Kalinčíkovou sme sa rozprávali o pohnutom osude Štefana Zamkovského, ktorému komunisti zničili život. Tiež o chate, chatárčení, vysokohorských nosičoch či o prebiehajúcich rekonštrukčných prácach.

Mato_d

Príjemný rozhovor, vďaka zaň, Soni. Hlavne ten optimistický záver ma potešil.
Aj keď vysokohorské chaty sú trochu špecifické zariadenia, neveril som, že sa dnes ešte nájde niekto z fachu, kto sa verejne prizná k optimizmu a neskĺzne do sebaľútosti a kritiky všetkého naokolo.
Držím palce, nech sa pani chatárke aj samotnej Zamke darí.

Myshell

Predvčerom o takomto čase sa po najlepšej cesnačke na svete vyvalím do postele a pozerám, čo nového na Hikingu... a tu podcast o chate, v ktorej práve ležím :)

Pekný rozhovor, Zamka je jedna z mojich najobľúbenejších chát. Nielen preto, že tu varia hádam najlepšie z celých Tatier, ale celkovo je tu tak akosi dobre, domácky útulnô a pritom horsky, človek sa tu vždy cíti vítaný. A tá celoročná prevádzka nech sa zachová na veky vekov... na prelome zima/jar alebo jeseň/zima by mi bez Zamky asi smutno bolo.

Peter61

Myshell, a dajaká stavbárska fotka by nebola ?

Myshell

Peter ak myslis z aktualnej prestavby, ja som si ani nevsimla, ze tam nejaka prebieha :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov