Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slovenskom 4: Zamagurie, Spiš a Šariš

Martin knor

Fiha, rysa som v prirode este nevidel. Hoci som vlani videl 2 pasce na neho a 1 dalsie miesto, kde zrejme pasca prv bola.

Po tej ceste pred kamenolomom som predvlani schadzal z Kurtavej skaly. Nic po nej nechodi a ostroh povyse (432) je vcelku pekne miesto.

Matobee

Parádny trip. Pieninskú časť takmer totožnú ako si šiel ty mám v pamäti spred pol roka. Dunajec je nádherný. No len tých ľudí ako v Indii bohov, ale nenavyberáš. Všetci si ho chcú pozrieť.
Ten salaš pod Šlachovkami bol čarovný. Naozaj krásne miesto. Blízko sme stanovali lebo sa blížila Búrka s veľkým B. Od 23 30 do 4 30 "diskotéka v stane". Kamoš vyfajčil do rána 30 e-cigariet. Nemá rád búrky. :-)

Mahe

Moja subjektívna poznámka k "dláždenému chodníku" (PL).
Pokiaľ by si pokračoval popri rieke až do Szcawnice tak by si si všimol, že toto už nie je "klasická príroda" ale prímestský park = promenáda. Poliaci majú krásne urobený chodník po brehu Dunajca z neďalekého kúpeľného mestečka až po hranicu s SK, (dokonca aj s osvetlením) kde je informačný pavilon NP.
Netreba hneď kritizovať všetko, čo človek vidí 1x...

Boro

A opäť úžasné, krásne a dlhé trasy. Chlape, ty mi ale dávaš !

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma