Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Decembrový Rokoš

Diskusná téma K článku: Decembrový Rokoš

Zimný slnovrat je na dosah ruky, dni sú krátke a mám deň dovolenky v čase obstojného počasia. Vytipujem si niečo, čo by bolo zaujímavé, dalo sa stihnúť za krátkeho denného svetla a trošku vymazalo biele miesta z mojej turistickej mapy. Bude to vrchol Rokoša na kraji Strážovských vrchov. Bol som tam už viackrát, no teraz na výstup a zostup volím novú trasu.

Opossum

Krasne fotky krasneho prostredia. Neviem akou nahodu som sa k Tvojmu clanku dostal, ale najblizsiu turu idem rovno sem. Uz dlho som sa tak netesil :)

Dakujem pekn za tip

Martin knor

Tu: N48.7361° E18.4157°je branka, ktora je tesne nad Vestenickou jaskynou. Ta jaskyna je na svahu kusok pod zvaznicou. Ale ovela zaujimavejsie miesto je jaskyna Dvorana tu: N48.7376° E18.4167°. Podla Tvojej trasy si ju musel minut velmi tesne. Pred jaskynou (do ktorej sa ist neda) je nadherna skalna brana. Clovek by ju tam necakal.

Inak, na Rokosi som bol vlani 3x :-D.

Daulagiri

Na Rokoš som sa dlhé roky pozerával z Vtáčnika. Konečne som na ňom bol na jar 2016, šiel som z Nitr. Rudna cez Košútovu skalu a dole cez Predný Rokoš. Nemal som síce pekné počasie, ale bolo tam krásne prostredie, určite sem niekedy prídem zas a lepšie to tam pochodím.
Vďaka za pripomenutie. Inak práve v ten deň 14.12. som bol na Vtáčniku, všetky údolia boli zaliate inverznou oblačnosťou okrem Ponitria paradoxne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov