Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Podrážka Wibram

Peter61

Čo tu potíte o asfalte ?
Za zväzáckych čias sme dali nočný pochod Krompachy - Prešov v kanadách, dosť veľa po asfalte.
Treba striedať vibramy a dačo ľahšie. Ešte v čase BRSS (= CPN ) sa mi podarilo v Obuve kúpiť nejaké ľahké kecky, používal som ich na dojazd na asfalte alebo večer. Mali odolnosť ako tie lakovky do truhly, ale mali cca 300 g.
Dnes sú Skinners, Furoshiki etc.

Dano

Ďakujem za príspevky. Chcem ešte pridať jednu moju skúsenosť. Mal som kedysi wibramy zn. Hanwag, ale tie ľahké poloplátené,jedny z prvých. Podrážka bola wibram, ale skvelá. Túto som zodral a nakoľko som mal možnosť si dať vymeniť v oprave obuvi podrážku, tak som ju vymenil za podrážku z vojenských kanád. Ľudia boží, odvtedy som lepšiu nemal. Úžasne držala. Platilo sa tým, že pri intenzívnej sezóne som ju menil i 3 x. Takže suma sumárum celkom 11 x. Mal som prístup k vojenským prebytkom, tak to nebolo drahé. Ale celá slávna wibram mohla ísť. Na tatranskej skale držala ako zvon na WC. No dobré veci sa strácajú a nahrádzajú ich drahé a so zlými vlastnosťami.

Peter61

Dano,
v časoch BRSS = CPN som si dal v pohorkách s fungl novou vibramoidnou podrážkou SD - Poľský hr. - Priečne s. - Smokovec - SD a dezén v strede chodidla bol v keli.

Muska

Dano ak ti nevadí váha, tak výbornú zmes gumy nájdeš na podrážkach topánok od Makaru. Na mokrej skale držia parádne no rýchlo sa derú. Prípadná výmena je rýchla a relatívne lacná priamo u výrobcu. makaraobuv.sk/

Ján Mačuga

Dobrý deň všimol som si diskusiu o podrážke vibram. Ja používam tieto topánky najpolovnik.sk/polovnicke-cel… taktiež majú podrážku vibram a sú vynikajúce. Používam ich už dlhšie, vynikajúco mi sedia, chodím s nimi na túry, ku včelám či na poľovačky a musím povedať, že na nich nedám dopustiť.

Marcel.c

@Ján Mačuga
Zaujímavé topánky za zaujímavú cenu. Tá mäkká výstelka na zadnej strane komína je pokrytá tiež kožou, alebo koženkou?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum