Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lúčanská Fatra vo dvojici za jeden deň

Daulagiri

Táto hrebeňovka je krásna, šiel som to pred desiatimi rokmi ale za 2,5 dňa na pohodu aby som si všetko vychutnal.

Substance242

Paráda. Pripomenulo mi to, ako som na dlhšej túre videl psisko (asi japonská Akita) ležiac s labami schválne vo veľkej kaluži, niekedy je to aj na psa priveľa. :-)

Boro

No ale aspoň jednu fotku so psom si tam mohol dať. Či ???

Jaroslav Michalec

Viem si predstaviť ako je to so psom na turistike. Je to najlepší spoločník, poslucháč, povzbudzovateľ, ťahúň a taká "bútľavá vŕba" v ťažkostiach i radostiach. Mám už 2,5 roka malú Stelu s ktorou sme prešli krížom cez Slovensko z Novej Sedlice do Devína 860 km za 32 dní. Úžasný čas len ja a pes. Všetko je zachytené aj v mojom denníku a následne aj knihe Krízová-Krížová Cesta.
Podporujem turistiku so psom, ale vychovaným,povahovo vyrovnaným a trénovaným. 44 km je aj na psa dosť. Tiež uvažujem o tejto trase, ale chcel by som prespať na útulni za Veterným, alebo pod Kľakom.

Pavel Forgáč

Pes je dobrý spoločník na túry. Možno aj lepší ako človek. Nikdy nefrfle a vždy sa teší nech už ide kamkoľvek. Tiež som sa toho dosť nachodil so psom. Asi aj 3x viac ako s ľuďmi. Ja som osobne psa nechával piť aj z mlák, potôčikov a všetkého čo mu chutilo od mala. Nikdy nemal problém a to už má 13 rokov. Ale samozrejme každý pozná svojho psa najlepšie a podľa toho mu dovolí.

Beta

Úžasné! Pripomenul si mi ako sme vandrovali s psom po Malej Fatre. Ako som dobre pochopila, niesol si na chrbte 5 litrov vody, tak máš môj obdiv !! :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma