Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zimná idylka vo Veľkom Sokole

Diskusná téma K fotke: Zimná idylka vo Veľkom Sokole

Úvodný úsek roklinou Veľký Sokol sa niesol v idylických zimných podmienkach. 20 cm čerstvého prachového snehu pokrývajúceho každý strom aj vetvičku bolo ako stvorených na parádnu snežnicovačku. Ani s orientáciou som problémy nemal, keďže stačilo len sledovať stopy dvoch pešiakov, ktorý šli predo mnou. Naplno som si tak užíval ticho a samotu vo fascinujúcej prírode Slovenského raja.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri

Ďalšie fotky už budú z nasledujúceho dňa, lebo Róthovou roklinou som šiel už za tmy pri svetle čelovky a nemohol som fotiť. Celkovo mi prechod trval vyše 5 hodín a celá túra 12 hod.

Matobee

Znie to dobrodružne aj na ďalšej foto. Som zvedavý ako si to zvládol nakoniec. :-)

S brodením väčších alebo menších potokov, o ktorých som si pôvodne myslel, že ich preskočím som mal túto zimu aj ja viac krát dočinenia.
Naposledy ma dva (v lete určite nenápadné potôčiky) zdržali dve hodiny. Ľady sa borili prejsť sa nedalo. Musel som využiť padnuté stromy.

Daulagiri

Zimné podmienky boli super okrem ľadu, ktorý takmer nebol žiadny, keďže pár dní pred tým bolo oteplenie všetok sa roztopil. Preto som musel neskôr často brodiť vodu. Ale celkovo silný zážitok.

Matobee

Fantázia takéto zákutia. Určite si sa poriadne nabažil vytúžených zimných podmienok. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky