Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kaľamárka juh a Močilná (Močidlianska) skala

Diskusná téma K článku: Kaľamárka juh a Močilná (Močidlianska) skala

Opatrenia sa nám trošku uvoľnili. Za turistikou sa dá ísť aj mimo okres, ale len s negatívnym testom. Hurá, ideme sa pozrieť k susedom! Zatiaľ len kúsok - do bývalého Zvolenského, teraz však už Detvianskeho okresu. Na TuristickaMapa.sk nás zaujala fotka od Theriona z Močilnej skaly a tú sme sa rozhodli pozrieť. Pri nazeraní do mapy sme si všimli zakreslené skaly severovýchodne od nášho cieľa. A tie sme zaradili do plánu.

Svatopluk Štěpánek

Danka, Vy ste mne pripomenuli moj prvý poriadný výlet na Slovensku. Bol to koniec januára 1978 ( to nie je žiaľ preklep ), zo Stožku, okolo hor. Chrapková a Kalamárky na ch. na Poľane.
Krásne "kvety" - "ozdobený potočik".

Bukaj

tieto kúty mám zbehané, fakt krásna oblasť. rôzne skaly sú tu ukryté "za každým bučkom" a vždy pôsobia neskutočne magicky.

Martin knor

Paci sa mi obrazok skaly so zelenou "suknickou" :-D.
Na tej lucke nad Kalamarkou juh (na razcesti asfaltiek) na mna raz zautocila stvorica psov. Majitel ich zavolal, ale nebolo mi vsetko jedno.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov