Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Donovál na Šachtičky

Diskusná téma K článku: Z Donovál na Šachtičky

Obyvatelia Banskej Bystrice a okolia, ktorí obľubujú bežkovanie na upravených tratiach, majú poruke nielen Skalku. Ďalšie kilometre upravených trás vedú horskými lúkami a lesom medzi Donovalmi a Šachtičkami. Ide o nenáročný terén s krásnymi výhľadmi. Vybrala som sa sem koncom februára.

Pafi

Príjemná pozvánka na bežkovačku v mne neznámych Starohorských. Soňka, díkes za fajn tip, no určite až budúcu zimu, pekné fotky :0)

Matobee

Soňa pekný článok z domovských končín a vydarené fotky.
Starohorský hrebeň je skvelý bežkársky terén. Poznám to tu odpredu odzadu. Najmä lokality po našom Močare (Močiare) a lúky pod Jelenskou skalou (Izbica) mám veľmi rád.

Minulý víkend sme išli cez Kalište a Močare s kamarátom pozrieť Tatarkovcov na útulňu " Kečka". Počasie vyšlo skvele, rovnako ako aj tebe.

Sona

Dakujem, su to naozaj pekne konciny. Na Kaliste som sa napriek pocetnym navstevam okolia zatial nedostala ani raz, aj ked chcem, tento rok to hadam napravim.

Daulagiri

Minulý rok som tieto končiny navštívil, ale v máji keď bola všade svieža zeleň, spali sme v tom salaši na Kráme. Začínali sme v Podkoniciach a cez Pleše/Vysokú a Kalište sme sa dostali na lúky pod Hrubým vrchom, ďalej ako v článku. Veľmi sa mi tu páčilo, ešte tam určite zájdem.

Martin knor

Tuto trasu som siel iba raz. Tiez v zime, ale velmi davno. Bolo malo snehu, a mam na prechadzku pekne spomienky.

Svatopluk Štěpánek

salaš - útuľňa Na kráme 28.10 2021:
vo vnútri zametené a je osadený nerezový komín, piecka vo vnútri nie je
je tam oznam o sbirke a spojenie utuln@nakrame.sk, č.ú. a mobil som si nepoznačil
okolisté lúky sú na jedeň krásne

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov