Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Severné výbežky Tribeča

Diskusná téma K článku: Severné výbežky Tribeča

Posledné roky som oprášil svoju záľubu zo strednej školy a začal som sa viac zaujímať o rastliny. Niektoré prechádzky po horách boli vyslovene botanické a takou bola aj túra v okolí Partizánskeho. Lenže prechádzka toho mala viac. V mojom pomyselnom rebríčku ide o najkrajšiu túru roku 2020.

Jana T.

Teší ma, čo všeličo si nám tu objavil. Aj počas okresnej basy máme stále čo objavovať. Teraz sú všetky skaly aj svahy kalvárie obsypané Poniklecmi. Dolu pod bralami kvitnú koberce Chochlačiek dutých. Aj Veternice už kvitnú.

Tomka

Pekne Martin. Som rada, že sa Ti tam páčilo a s kvietkami Ti vždy rada pomôžem. :)

Boro

Dobrý výber. Príroda je plná krás, len sa treba vedieť pozerať.

Pavel Forgáč

Ten Hmyzovník včelovitý je nejaký druh orchidey? Tvarom kvetu sa mi to podobá na orchideu. Zaujímavá túrička. Tiež som si raz takú urobil ale vo Veľkej Fatre čisto za kvietkami :). A tie grafity na tom skalnom brale to ako fakt? Ľudia naozaj zničia všetko.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma