Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Poniklece

Diskusná téma K fotke: Poniklece

Na Humenskom Sokoli. Bol som omrknúť ako sa im darí, ale za chvíľu som ostal šokovaný. Prvýkrát som to videl cca pred 40 rokmi a teraz znovu. Niekto si tieto chránené krásne rastliny rastúce v prírodnej rezervácii povyberal do domácej skalky asi. Neuveriteľné, neviem to prežuť, aj keď som na to už dosť starý....Vyzeralo to na dnešný, možno včerajší deň, hlina po vyhrabávaní týchto krásavcov bola dosť čerstvá. Ak už nie o ruku, tak aspoň o zopár prstov by takýto ignorant mal prísť.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Alexander

No, asi som robil predčasné závery (našťastie), priznávam. Pracovníci ochrany prírody to vyhodnotili ako stopy hrabania nejakej zveri. A tie ostatné stopy (jamky, hlinité miesta), ktoré sa mi zdali ako po vybratí poniklecov, tiež bolo niečo iné. Takže beriem späť, predsa len aspoň v tomto smere sme ešte slušní...Falošný poplach, možno aj preto, že to bolo tesne pred zotmením a prichádzajúcou búrkou, tak som urobil tie unáhlené závery.

Meky

Ľudská blbosť nepozná hranice...

Alexander

Pridávam dve fotky jamiek po vyberaní kvetov...Na jednom mieste dokonca ostal jeden ulomený nerozkvitnutý kvet...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma