Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kamenný košiar a kostoly podhoria Čiernej hory

Diskusná téma K článku: Kamenný košiar a kostoly podhoria Čiernej hory

Zvyčajne keď plánujem túru, tak sa len málokedy inšpirujem fotkami a tiež málokedy ma zaujme fotka na fotografickom webe. No tentoraz ma zaujal nádherne upravený kamenný košiar z úpätia Roháčky, a keďže som sa chcel vrátiť na Hornádske lúky, ktoré ma pred pár rokmi veľmi zaujali, úplne mi tento objav zapadol do plánov s tým, že zájdem do dedín, kde sa zachovali gotické kostoly.

Martin knor

Pacia sa mi tie kostoly. Cez Radatice som musel ist,kedze lezia na cervenej trase napriec Slovenskom, ale kostol som si nevsimol.

Adina

Košiar, vtedy prekvapil aj mnohé po okolí som minulý rok prešla. Tie hory sú krásne. Plán pre najbližšie obdobie a jeseň. Je tu krásne farebná.

Pavel Forgáč

Ten košiar ma vlani tiež veľmi prekvapil. Rok pred tým som bol na Roháčke, ale ani som netušil, že kúsok pod smerovníkom je niečo také. Zaujímavý je aj príbeh posledného pastiera bol to len 13-ročný chlapec.
Inak pri Prokopovom mlyne je už urobená nová lávka.

Boro

Heňo, tak toto ti je pre mňa úplne nový kraj. Nikdy som tam nebol a vidím, že je tam krásne a je kde ísť. Vďaka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma