Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Maroko: Sahara - výstup na Leviu dunu

Diskusná téma K článku: Maroko: Sahara - výstup na Leviu dunu

Hovorí sa, že ako sa človek vyspí prvý raz na novom mieste, tak sa mu tam bude spať aj naďalej. My sme sa všetci prvú, hviezdnatú noc vyspali na Sahare dobre, ale to, čo nasledovalo potom, bolo pre polovicu zájazdu čierna mora, na ktorú nikto nebol pripravený. Nuž, ako sme stredoeurópania začali naše štvordňové putovanie Saharou na najvyššiu marockú dunu? Je Sahara naozaj samý piesok a piesočné duny?

Martin knor

Na pusti som bol iba na kratkej prechadzke, no uplne mi to stacilo. Pre cloveka zvyknuteho na pestru krajinu mierneho pasma je pust neskutocne fadna.

Sona

Vdaka za sprostredkovanie tejto exotickej turistiky. Pekne fotky.
Neviem si predstavit mat crevne problemy, ked zaroven okolo nie je voda ani sa kde uchylit.

Svatopluk Štěpánek

Svižne napísané, pekné fotky, najmä duna je nádherná. Marakéš je krásne mesto, námestie Džamá al Fna, mešita Kutúbia a hlavne tie krásne kľudné chladivé záhrady. Výborná kuchyňa.
Pre mňa jedna nevýhoda - anglicky a španielsky som sa nechytal ( o slovenčine či češtine nehovoriac ).
Hory ma stále lákajú, Sahara, po prečítaní článku, už tak nie.

Jaro_PO

Pekné ste to mali. Pre mňa bol pobyt na Sahare jeden z top zážitkov. Sedieť ráno na dune a pozerať pri východe slnka do nekonečnej pieskovej ničoty.

zonerama.com/…/1948917

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma