Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: NCH ponad Bošácku dolinu cez Zabudišovú

Diskusná téma K článku: NCH ponad Bošácku dolinu cez Zabudišovú

Korona globálne, korona subjektívne a ja som sa ešte tento rok nerozhýbal. Aj jari teraz trvá trošku dlhšie, aby rozkvitla do krásy. No lepšie počasie a uvoľnenie opatrení v apríli ma doma neudrží. Treba nabrať životnú energiu, preveriť kondičku a spoznať niečo nové. No netreba to prehnať. Hľadám niečo nenáročné. Najlepšie dole kopcom, hromadnou dopravou dostupné a ponúkajúce určitú mieru estetiky. Z matice požiadaviek mi vypadne Bošácka dolina. Na okruh si ešte netrúfam, bude to len severná strana trasou náučného chodníka „Spoznaj, chráň a zachovaj krásy našej prírody“.

Martin knor

Pekny vylet. Asi sa do tych oblasti tiez o par tyzdnov vyberiem. Inak, aj na kraji Haluzic je cosi co suvisi s nejakym u nas netradicnym nabozenstvom. V takejto razovitej oblasti dost prekvapujuce.

Janabilesova

Pekný výlet a dolu kopcom :-). O tejto trase sme tiež rozmýšľali, tak ďakujeme za pekný popis aj fotky. V túto dobu je krajinka už isto zelenšia. Veľa zdravia !!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma