Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Májové snežienky na Hrubej Kečke

Diskusná téma K článku: Májové snežienky na Hrubej Kečke

Týždeň búrlivých reakcií jednak zo strany predsedu VV KBT na podcast so mnou o OTO, ako aj môjho tela na druhú dávku Moderny. To prvé si snáď vysvetlíme, to druhé som si odležal s horúčkou 39 °C. Napokon aj predpoveď počasia na sobotu nebola práve najideálnejšia, ale rozhodol som sa po odznení horúčky sa otestovať, a tak sme sa so Ctiborom dohodli na ďalšej dávke kopcov z Koruny Strážovských vrchov. Naplánoval som trošku cestovne šibeničnú trasu, nakoľko zo Zliechova odchádzal absolútne posledný spoj o 16.30 h. Myslel som si, že asi 17 km za 6 hodín dáme. Realita bola teda iná.

Martin knor

Uvod s pramenom v doline nepoznam, ale vyssie som to siel. Po zvaznici na snezniciach, po hrebeni v lete. Je to velmi pekna oblast, pacilo sa mi tam.

Matobee

Miro páči sa mi tvoj vtipný štýl písania. Vždy sa celkom pobavím. Už v úvode som sa smial, keď som si spomenul na tvoj posledný podcast. :-)

Mali ste to zaujímavé s ľuďmi po ťažkej noci.

Tiež dosť často "nahustím" program jednodňovky optimisticky do poslednej minúty na LTT (len tak tak) a potom posledné kilometre bežím ma vlak, autobus keď to nevíjde podľa a predstáv.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov