Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Uzavery chodnikov

Diskusná téma Uzavery chodnikov

Cau vsetci, z roznych dovodov mam maj na vycerpanie dovolenky. O zahranici nespekulujem. Snazim sa dopatrat ku komplexnej informacii o uzaveroch turistickych chodnikov, ale k nicomu aktualnemu som sa nedopatral. Napr. tu na hikingu mi ako prvy clanok vyhodi z r. 2011. Mate tip, kde by som sa dozvedel o aktualnych uzaverach bez toho, aby som musel vyhladavat kazdy NP osobitne? Dakujem a pevnu podrazku prajem Palec

Sona

Kedysi bol naozaj uzatvoreny len v case snehovej pokryvky, teraz sa na vztahuje sezonna uzavera od 1.11. Da sa ist len po Slavkovsku vyhliadku - Maximilianku.

FFA

Ahojte, ako je to momentalne so Slavkovskym stitom? Bol som v tom, ze je uzatvoreny len v case snehovej pokrivky, ale po naklikani trasy do mapy tu na hikingu mi vyskocila hlaska, ze chodnik je od 1.11 uzatvoreny. Informacie na internete sa dost rozchadzaju, ako to teda je? Dakujem

Martin knor

Neviem hladat vo fore, tak to pisem sem. Na kraji obce Lehota pod Brehmi sa priamo na trase turistickeho chodnika na Szaboovu skalu stavia dom. Majitel tam natahal pasky ale nevsimol som si tam vyznacenu ziadnu obchadzku.

Peter61

Ľubo,
drobný preklep nie je ľadovec pred kormou. Ja som to myslel tak, že kebi to boly KAPITÁLKY, tak by si to aj PalecK všimol.

Lubo

Ten preklep v zobrazeni info o aktulizacii som opravil, vdaka za report.

Peter61

Ľubo,
ja vidím faktograficky aktuálny článok z r 2019, PalecK starinu z r.2011.
Nuž, čitatelia sú rôzni, možno by to chcelonamiesto "aktualizovené " dať AKTUALIZOVANÉ.

Lubo

PalecK:

na tyzdnovej baze sme zacali uverejnovat spolu s tipmi na tury aj sumarizaciu aktualnych uzaver. Zatial vysli dva diely: hiking.dennikn.sk/…/extra-bas…

To, co linkuje Peter61 je sice povodne z roku 2011 ale posledna aktualizacia bola 2019 a odvtedy sa toho vela nezmenilo v uzaverach, ak vobec nieco.

V hikeplanneri na turistickamapa.sk su uzavery zohladnene a najdes upozornenie pri naplanovani kazdej tury ako poznamku k danemu useku.

Peter61

ak by ste si pretreli zrak, videli by ste

    1. 2011 aktualizovené 11. 11. 2019
PalecK

Ujko,
no ved o tom som som hovoril, ze som lavy oblacok skusil a vyhodilo mi clanok z roku 2011 .. dobre ratam 9,5 roka dozadu? Doba je zla, doba je rychla, daco novsie som chcel, ako je to v tom clanocku na jednej kope.
Palec

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma