Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: O Muránskej planine s riaditeľom Jánom Šmídtom

Daulagiri

Parádny rozhovor, vidieť resp. počuť že chlap je zorientovaný v rôznych problematikách a je to človek na správnom mieste.

Tieto hory majú u mňa špeciálne miesto, milujem to tam aj pre tú nekomerčnosť. Javorníkovu dolinu mám už dlhšie v merítku, tak by ma to potešilo keby bola možnosť sa tam dostať legálne.

TomXX

Podcasty nemusím, ale kvôli MP som urobil výnimku :) Prajem im veľa úspechov a vytrvalosti - hlavne odolať tlaku developerov, ktorý sa určite dostaví. Na MP mám len tie najkrajšie spomienky a rád sa tam vraciam.

Matobee

Skvelý rozhovor Soňa. Takto si predstavujem nedeľnú chvíľku "poézie". :-)

Minulý rok som MP poriadne prešpikoval, ale v Javorníkovej doline som nebol. Znie naozaj lákavo, tak snáď potom raz keď to bude možné a vhodné.

Svatopluk Štěpánek

Pekný rozhovor. Teším sa na otvorenie Javorníkovej doliny ( v Turist. sprievodcovi KČŠT 1987 tam ešte bola zelená TZT ).
Dúfam, verím a veľmi si želám, aby "komerčný turist. ruch" Muránsku planinu obišiel.
A ak dovolíte, Soňa, Vy ste rodená kultivovaná novinárka/moderátorka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma