Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Členstvo v KST a kde hlásiť nedostatky

Diskusná téma Členstvo v KST a kde hlásiť nedostatky

Zdravím turisti,

zaujímalo by ma, ako sa stať členom KST (Klub Slovenských Turistov)

pýtam sa preto, lebo na stránke KST odporúčajú členstvo v niektorom z regionálnych združení a pre BA kraj som našiel odkaz na túto stránku, tu som však zatiaľ nič nenašiel. Otázky a odpovede na KST stránke sú z roku 2015 tak mám trochu obavy, či to ešte vôbec je možné.

Druhá vec, ktorá by ma zaujímala je, ako postupovať, ak na turistickej trase nájdem nejaké nedostatky, napríklad spadnutý rozcestník alebo dokonca úplne chýbajúci.

Z posledného hikingu mám tieto nálezy:

  1. Trasa Plavecký Mikuláš - Buková, po modrej cez Červenú horu. Na Červenej Hore som videl len cyklistický rozcestník, ten bol však spadnutý a opretý o strom. Peší som nevidel vôbec. Pod Čiernou Skalou sú smerové tabule na strome a podľa mňa tam chýba tabuľa vyznačujúca žltú trasu smerom na čiernu skalu.

Ďakujem Pavel

Pe_ou

len taky update: obe veci som nahlasil v nedelu (16.5.2021), cyklisti mi odpisali v pondelok (17.5.2021), pesi turisti zatial nic

Rc

ten hikemates ako tu pisal jjano by som asi nenazyval zneuzivanie kst. skor iba vyuzili dieru na trhu v tejto oblasti, ved tak to robia skoro vsetci podnikatelia ci nie? :-)

Mirec240

Ohľadom chýbajúcich smerovníkov pri Plaveckom Mikuláši (zmizli minimálne štyri, niektoré sa našli odhodené neďaleko ich pôvodného miesta), KST o tom vie a vraj už dali objednať nové smerovníky, niektoré osadili naspäť. Obávam sa však, že ani tie nové dlho nevydržia, keďže niekomu tam zjavne turistické trasy prekážajú.

Pe_ou

Ďakujem páni za tipy, už som sa trochu zorientoval aj na KST stránke, idem to ponahlasovať.

Peter61

Ľubo, načo ten podmieňovací spôsob ? Zmäkčilecký instagramový newspeak abo co ?

Lubo

Pe_ou, ak sa chces pridat do KST, odporucam vybrat si klub, ktoreho cinnost ti najviac vyhoduje. Zoznam najdes na stranke KBT. Prebehni si ich stranky.

Lubo

Jjano, nepropagoval by som Hikemates. Zneuzivaju znacku KST na vlastne obohacovanie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma