Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ladakh na Slovensku

Diskusná téma K fotke: Ladakh na Slovensku

Nafotené spod Klinu v Západných Tatrách smerom na východ, ale fotka mi pripomína skôr Ladakh v Indii než Slovensko. Ono, ak sa tam niekedy dostanete (a to vrelo doporučujem), tak vám Himaláje a príroda okolo prídu len o niečo väčšie než slovenské hory. Aj preto až tam zistíte, aké krásy nájdete doma na Slovensku.

Klf

rbr69 - prave preto idu von, aby si potom vazili toho, co maju doma. :))

inak, diky vsetkym za reakcie, potesili. pekny vecer. klf

Rbr69

Rikitan: a to hovorime stale o tom nasom malickom Slovensku. Naco sa poniektori nahanaju von a pritom nepoznaju ani to co maju doma za humnami.

MatusM

Adushka, s planmi som na tom rovnako. Ked si to vsetko spisem, co vsetko chcem dokladne preliezt, mam postarane aj o 15 letnych dovoleniek.

Adushka

Fotka uzasna, Himalaj ma tiez laka a toto je prvykrat, co sa veru aj na nase sk kopce divam inak :)

A inak Rikitan, zdielam tvoj nazor, ja uz som si tiez vymyslela tolko vyslapov na toto leto po Slovensku, ze som zvedava, ako to idem stihat :)

Daulagiri

Veľmi výstižný názov tejto krásnej fotky (aj popis).
Fakt dobré.

MatusM

Tohtorocnu letnu dovolenku stravim celu na Slovensku!

Mlieko

Fakt kvalitny zaber, aj podla mna jeden z tvojich najlepsich.

Klf

aj jaj. az tak? zazival som nieco podobneho, ked som minule siel na Poludnicu a bol lad, sam, cestou dole som sytrikrat fest spadol, zlomil trekovu palicu, poudieral sa, tiez som si hovoril, aky som ja pako. pekny den. klf:))

Psyloo

Veru, ze ta "posledna" mohla byt naozaj moja posledna...preto ani ja nie som dnes na horach.....;-(( aspon take ZapadnoTatranske zabery ma potesia;-)

Klf

psyloo, tvoja "posledna" je tiez super.:)) dakujem za ocenenie. a co sa tyka kvality - vidis, ja za lepsie povazujem ine vo svojej zbierke. takze to je vzdy subjektivy pohlad. pekny den az lutujem, ze nie som dnes na horach. klf:))

Psyloo

-> KLF - asi doteraz Tvoja najkrajsia v galerie. Taku krasu (a kvalitu;-) to ja chapem;-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok