Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jarný Ottergrund

Diskusná téma K fotke: Jarný Ottergrund

V jeden krásny ale chladný jarný deň som bol na krátkej prechádzke v okolí Banskej Štiavnice. Môj úmysel bol prejsť si chodníky, ktorými som ešte nekráčal, prípadne už veľmi dávno. Vyšliapal som si aj nad malebný najvyššie položený tajch Ottergrund odkiaľ som si chcel odfotiť mesto, ale keď sa za mnou z neďalekej usadlosti vybrala skupinka štekajúcich psov radšej som zavelil na ústup. Do záberu sa mi tak dostala len kalvária a pár domov, ale i tak tu bolo príjemne.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Matobee

V meste som párkrát bol a niekedy vyrazím aj na spoznávačku okolia a tento tajch určite neobídem. Díky za tip. :-)
Vzorné strážne psi. Tu si mal aspoň kde uhnúť, obísť. Horšie pomedzi domy, hospodárske dvory, , oplôtky kadiaľ viedla trasa z Kriváňa. Rozmýšľal som ich obchádzať, ale šlo to len po kriačinách, jarkoch, cez oplôtky atď. tak som pretrpel.

Daulagiri

Štiavnica a okolie patrí k skvostom Slovenska.
Fakt je že táto lúka bola označená ako súkromný pozemok, tak si len strážili svoje územie, ale výhľadu som nemohol odolať :-)

Matobee

Pekný tajch. O tomto som ani nepočul, ale je pravda, že okolie Štiavnice moc nepoznám. Koniec apríla a minimálne stopy jari.
Inak psi priadne vyobhaňali aj mňa po Hriňovských lazoch. Normálne nebolo kúsok pokoja cestou z Kriváňa. Ale veľké našťastie boli "zaopatrené". Dosť nepríjemné, keď to trvá 3 hodiny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky