Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cez víkend aj zrážky, pozor na zvýšené hladiny vodných tokov

Diskusná téma K článku: Cez víkend aj zrážky, pozor na zvýšené hladiny vodných tokov

Opäť nás čaká oblačný víkend, spojený s prechodom studeného frontu. Trvalo pršať by nemalo, takže na kratšie túry sa bude dať vyraziť. Pozor dajte na stále zvýšené hladiny vodných tokov. Ferratistov upozorňujeme, že všetky ferraty sú do konca mája uzatvorené. Dôvodom sú napríklad mláďatá dravých vtákov, ktoré môžu pri vyrušovaní prísť o život.

Sepp

rc: P. Jurčovič má na tomto rádiu predpoveď dvakrát za deň počas pracovných dni, ráno okolo 7:30 a popoludní okolo 13:30. Cez víkendy len ráno okolo 8:00. Z archívu sa dá počúvať vždy posledná z odvysielaných predpovedí.

Rc

co sa tyka predpovede pocasia, zistil som ze na radiu lumen ma kazde rano o 7:30 zivy vstup meteorolog peter jurcovic s aktualnymi info a predpovedou o pocasi a okrem toho pridava zaujimave infosky o historii ci vede v oblasti meteorologie a veci s tym suvisiacich. dnes som to zachytil a na vikend dal aj pravdepodobnost slabsich lokalnych burok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma