Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hoľa a Čertova hoľa zo sedla Súľová

Diskusná téma K článku: Hoľa a Čertova hoľa zo sedla Súľová

Hoľa (1268 m) a Čertova hoľa (1245 m) sú dve susedné hory v hlavnom hrebeni Volovských vrchov v ich západnej časti. Patrí im piate, resp. dvanáste miesto v zozname najvyšších vrchov pohoria. Medzi nimi sa nachádza sedlo s rázcestníkom Pod Hoľou, ktorým prechádza Cesta hrdinov SNP. Samotné vrcholy magistrála traverzuje po juhozápadných svahoch. Asi najjednoduchší prístup je zo sedla Súľová, čo využívam na prieskum tejto časti Volovských vrchov počas krátkeho zimného dňa v polovici januára minulého roka.

Daulagiri

Naozaj krásne a ideálne podmienky, ráno biela krajina, cez deň výhľady a večerné svetelné hrátky to všetko už len korunovali.
V tejto časti Volovských hôr som ešte nebol (len v okolí Babinej), snáď raz sa mi podarí. A super fotky ako vždy.

Janabilesova

Magické fotky aj video,ako vždy! S vyrubmi je to snáď len na obmedzenú dobu....

Matobee

Skvelé fotky, čo je v tvojich článkoch štandard. Takéto zimné podmienky ako si mal mám veľmi rád. Parádička.

V okolí Hole je to veru riadne spustošené. Mal som možnosť vidieť to takto pred rokom. Určitou akou takou náplasťou sú dokonalé výhľady.

Pafi
Perfektne strávený deň, krásne fotky, paráda. o)
Pekm

Krasne foto, velmi pekne prostredie by to bolo keby tam boli aj stromy. Tato cast SNP ma uplne sokovala lebo necakal som taku mesacnu krajinu a tolko vyrubov...Raz to snad bude opat zelene a nie vyprahnute hole vrchy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma