Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimná Krížna

Diskusná téma K článku: Zimná Krížna

Návrat expedície Aconcagua 2008 sa blíži. A s tým aj mať k dispozícii Maťove mikrobusy. Preto využívam poslednú možnosť ich prevetrania. Spolu s nimi prevetrám i seba. Samozrejme, pozvanie platí aj pre moje chúďatká. Držte si klobúky, ide sa na Krížnu. Držať si klobúky je na mieste. Ilko sa zbláznil a hlási víchricu. V poslednej dobe mu predpovede akosi nejdú. Veď sa presvedčíme na vlastnej koži.

Bukaj

bol som vcera, zo salasiek popod vlek, velmi narocne. po kolena v snehu kazdy krok...hreben bol vyfukany, bolo fajn, dalo sa so sneznicami ale aj bez. ina luxusne pocasie, vela skialpinistov :) jednoducho nadhera :)

Tarazed

ja som bol vcera na hrebeni malej fatry krivanskej. Macky mi boli k nicomu, skor sneznice treba. Keby som ich nemal so sebou, tak sa tam v tom snehu placam este teraz. Daco podobne to bude zrejme i tam.

Bukaj

bol tieto dni niekto na Krížnej? aké sú hore podmienky? ľad? da sa prejst bez mačiek? treba sneznice? chcem ist zajtra hore na turistiku.
Dakujem velmi pekne.

Raymond

Vcera som sa vratil z Velkej Fatry, usek od cierneho kamena po Ruzomberok, treba pribalit navleky, na hrebeni max na niektorych miestach 20 cm snehu, vo vacsine pripadov do 10 cm. Na bezky ani lyze urcite nepostacujuce.

Marcel.c

V okolí Sivého vrchu a Babiek v Západných Tatrách dnes bol nesúvislý poprašok 3-5 cm v tienistých úsekoch, pod vrcholom Sivého vrchu trochu ľadu a na slnku sa topiaceho snehu. Slnečné pasáže len so zvyškami snehu.
Predpokladám, že vo Veľkej Fatre to bude podobné. Návleky s hrotmi si radšej treba pribaliť.

Martin80

Neviete aké sú teraz podmienky okolo Borišova?Sneh,ľad,schodnosť chodnikov.Plánujem ísť z Necpalskej doliny.

Janovarga

@bikemartin
dik za fotky
Nema este niekto nejake info? Odkial-kam sa da na lyziach?

Tarazed

ja sa tiez chystam tym smerom, a spolieham sa na sneh ze trocha zakryje ten lad, lebo macky su v stadiu kupovania :)

Janovarga

spytam sa aj ja
ci niekto nevie ako to tam vyzera a ci by si dalo na lyziach z tureckej na kral. studnu, alebo aspon na kriznu? (optimisticky pocitam aj s tym snezenim, co slubuje aladin)

Klaso111

macky by mali byt povinna zimna vybava a nespoliehat sa na druhych,ale tipujem ze sa zidu bolo dlho teplo,prsalo teraz to zamrzlo trochu na to nasnezilo bude to klzke :)

Putzig

Caute, neviete niekto ake su teraz podmienky na Kriznej? Chceli by sme tam vybehnut tuto sobotu alebo nedelu. Treba zimnu vybavu (macky)? Dik

KarolM

Nevie niekto, aký je aktuálny stav na úseku Krížna – Rybovské sedlo - Prašnické sedlo – Liptovské Revúce (stav snehu, prípadne stopa …) ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov