Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Májový Rokoš cez Predný Rokoš

Diskusná téma K článku: Májový Rokoš cez Predný Rokoš

Pri písaní príspevku Decembrový Rokoš som si uvedomil, že mi zostávajú nespoznané len dve oficiálne trasy vedúce k vrcholu. Dal som si ich do zásobníka plánov. Bol by to pekný prechod naprieč pohorím. Ale pekných dní sa v túto jar nevyskytuje veľa a v kombinácii s mojím voľným časom ich je menej ako nôt na bubon v partitúre sláčikového kvarteta. Takže prechod zapadá prachom. No predsa sa možnosť jeho realizácie vyskytla. Aladin sľubuje nezrážkový deň. Síce nie celkom celý, no nevyužiť tento priestor by mi bohyňa príležitosti neodpustila. Takže ich vyťahujem zo zásoby a nie je čo riešiť, len vyraziť.

Lubo

Toto obdobie jarnej zelene mam v lesoch najradsej. Peknu trasu si vymyslel.

Sona

Pekny clanocek, vdaka. Ten usek od Uhrovskeho hradu na Knazinove luky je naozaj paradny. Boli sme ho nedavno s detmi a musim to spisat, kym to mam cerstvo v hlave. A teda Predny Rokos musim tiez absolvovat, nedavno som bola na Rokosi po naucnom chodniku Frana Madvu, cize Predny Rokos som obisla. Velmi pekna bola zlta znacka od Kosutovej skaly na Nitrianske Rudno.

Daulagiri

Na Rokoši aj Prednom som bol, sú to naozaj krásne neznáme miesta. Oblasť hradu Uhrovec mám v pláne už dlho, teším sa tam.

Martin knor

Tiez sa mi Predny Rokos pacil. Prvy krat som nan siel od severu pomedzi brala a bol to zazitok. Tym neznacenym chodnikom z neho zbiehaju bezci do Rudna, ked utekaju na Rokos. Tento rok som bol iba na tych zarastajucich lukach nad Dolnymi Vestenicami a fotil som tam jazyckovec jadransky, jednu z nasich najexotickejsich orchidei. No hladal som inu :-?.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma