Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ostrý vrch, Babky a Čiernachov

Diskusná téma K článku: Ostrý vrch, Babky a Čiernachov

Skoro presne po roku som sa opäť chystal do Soblahova, aby som v rámci Koruny Strážovských vrchov vystúpil na Ostrý vrch a k tomu pridal Čiernachov. Popod oba kopce som šiel zopárkrát, ale hore som ešte nebol. Pridal sa ku mne Janko zo Šterús a v rámci plnenia Laugarícia pridal ďalšie ciele, ktoré vyťahoval z ruksaku počas túry.

Martin knor

Pekna prechadzka, ale ten zaver ... 3 h meskania je jednoducho privela. Volakedy chodievali osobaky skadesi od Puchova az do Bratislavy a to tym by bol clovek doma rychlejsie.
Na druhej strane, tiez ma vlani ZSR napalili. Sice vlak meskal "iba" 30 minut, ale kvoli tomu som nestihol autobus a musel som cakat na dalsi. Doma som bol o 2 h neskor ako som planoval. Okrem toho som si musel kupit listok, pretoze cas na povodnom som presvihol. Bola to chyba ZSR, no s tymi som ani nekomunikoval. S tymto statnym molochom to nema vyznam. Komunikoval som s autobusovou spolocnostou a ta mi tych par centov na kartu vratila.

Boro

Tá huba bol asi sírovec. ten rastie na stromoch a je naozaj zafarbený na žlto ako síra. Veľmi chutná a na vyprážanie sa hodiaca huba.
Inak - pekná túra.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov