Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vander Slatinka nad Bebravou – Inovec – Hlohovec – Šaľa

Diskusná téma K článku: Vander Slatinka nad Bebravou – Inovec – Hlohovec – Šaľa

Od vandru po planinách Slovenského krasu neubehol ani 1,5 mesiaca a mňa to znovu ťahá do hôr. Sediac pod starou hruškou opäť študujem mapy a vymýšľam rôzne zaujímavé kombinácie trás. Nakoniec, po dlhom zvažovaní som sa rozhodol pre týždňový vander v oblasti Strážovských vrchov, Považského Inovca a dolného Považia. Prejdem si nielen Slatinský kras pri Slatinke nad Bebravou, ale aj južnú časť Strážovských vrchov susediacu s Považským Inovcom. Po jeho hrebeni sa cez Hlohovec dostanem k Váhu a popri jeho brehu prídem do Šale, kde vander zakončím.

Martin knor

Pekne. Nepoznam iba uvod v okoli Slatinky nad Bebravou. Tiez sa mi na juhu Inovca velmi pacila ta strz. Pred par rokmi som si preto vo februari cele udolie od Jalsoveho presiel. Stoji za navstevu. Skoda len, ze si vynechal vodopad pred Sintavou :-D.

Tono

Ahoj Rasto, priznavam, dal som zlakat na prizemny pud gulasu a boroviciek s pivom pred bivakom s troma turistkami... ale nabuduce sa nedam zlakaz prizemnym pudom :) :) :)

Dakujem a pozdravujem!!!

Aj vsetkych co napisali postreh k vandru!!!
Boro, Dusan aj ade.e

Rbr69

Tóno,takže si sa nám tu motal, ani si nedal vedieť. A čo to čítam, opustil si bivak s 3omi turistkami? Nuž, nie sú to Švédky ???? ak pamätáš naše dišputy ????. Tak nech Ti to šlape, tak dobre, ako píše, pekný článok. A zajtra všetko najlepšie.

Dušan Šrenkel

Perfektný článok Tóno. V poslednom čase začínam uvažovať o návštevách podobných, pre mňa viacmenej "južanských" lokalít aj v období mimo jari, resp. jesene. Lebo v týchto obdobiach mám najmenšiu možnosť si vziať z práce voľno a uskutočniť poriadnejší vander (alebo aspoň vandrík) do týchto alebo podobných končín. Ešte tak vychytať nie až tak horúce leto, ale to by som chcel asi až moc. Takže si ma motivoval aj svojím článkom, vďaka :)

Ade.e

Fajnovy clanok z este fajnovejsieho vandru.

Boro

Tak to si si pekne prevetral faldy. Až tak dolu som nikdy nebol. Vždy sme končili v Piešťanoch.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma