Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Maringotka pri Šedibokovom laze

Diskusná téma K článku: Maringotka pri Šedibokovom laze

Pri prechode severnou časťou Štiavnických vrchov som narazil na zaujímavý objekt. Na TuristickaMapa.sk nie je zachytený. Len Danka tu umiestnila jeho zimnú fotku s výstižným názvom Zlátanina. Keďže ide o otvorený a funkčný objekt, zaslúžil by si ikonku v mape. V stave núdze nehľadíme na estetickú hodnotu objektu. V duchu príslovia darovanému koňovi na zuby nehľadíme, využijeme jeho služby.

Daulagiri

Takže som sa konečne dostal do týchto končín, prechádzal som okolo 26.10.2022.
Musím upozorniť že v čase môjho prechodu bola maringotka zamknutá, nakukol som dnu cez okno a niekto tam mal zložené veci - batoh apod. Možno to bola len náhoda, ale je dobré vedieť aj o takejto nepríjemnosti.

Daulagiri

Zaujímavé, túto časť Štiavnických som prakticky ešte takmer nenavštívil, možno sa raz tento tip zíde.

Ade.e

Fotku tej budy som si vsimol aj ja. Musim pochvalit Danku, ze ju aspon do mapy dala, uz ked nechcela pisat clanok, co je inac skoda, lebo hocaky clanok je lepsi ako nic, alebo len fotka, ktora sa da prehliadnut.
Ale co sa tyka samotneho objektu, tak vyzera priam luxusne. V tej casti Stiaavnickych som este nebol, takze niektoru z cerstvych bud asi vyuzijem.
Vdaka

Tomka

Dobre Vlado.
Mňa táto maringotka zaujala a celkom pobavila. Napadlo ma, že by bolo dobre o nej vedieť, ale keďže neviem písať o útulniach, tak som dala aspoň fotku do mapy.:)

Opossum

Perfektna budka. Ako hovorime my chorvati: "Prva Liga" :)

Boro

Vlado, takéto "zlátaniny " majú niekedy cenu zlata. Stačí človeka prepadnúť celodenný dážď a ocení túto útulňu. Podla mňa - PARÁDA:

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma