Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Mimovládne organizácie spustili petíciu za funkčné národné parky

Rc

kludne budem doslova citovat budaja, ako sa vyjadril minuly rok: „Chceme, aby všetky pozemky v národných parkoch patrili pod štát, okrem súkromných budov a ciest, ktoré patria napríklad vyšším územným celkom“

Rc

Micovskeho argumenty sa daju takisto dohladat. o com rokovali pri tvorbe programoveho vyhlasenia neviem, ale urcite uz vtedy s tym nesuhlasil. a zrejme necakal ze budaj so svojou partickou zacnu robit natlakove akcie a natlakom sa budu chciet zmocnit casti jeho rezortu. a nie je to ziadna konspiracia, je to z priamo budajovych ust. raz darmo ked pustis capa do zahrady

Lubo

Rc, netreba konspirovat hned. Prevod statnych pozemkov v narodnych parkoch pod MZP je v programovom vyhlaseni vlady. Schvalili ich poslanci, cize voleni zastupcovia ludi. Zaujimave, ze vtedy to Micovskemu neprekazalo. A zaujimave ako otocil. Zrejme to bude odbornik, co drzi slovo.

Rc

Micovsky toto odmietal, musel odist...
„Ministerstvo živontého prostredia podobne, ako pri nedávnej vyhláške, ktorou sa vykonáva zákon o ochrane prírody a krajiny presadzuje nátlakové riešenia,“ tvrdia Mičosvkého ľudia."
ekonomika.pravda.sk/…/588966-…

Rc

Prvy krok, presun pod MZP, druhy krok odkupenie (ak nebudu chciet tak vyvlastnenie - tak sa to vzdy robilo) od sukromnych vlastnikov. Takze tie recicky, ze sukromnych vlastnikov sa to nijako nedotkne si mozete nechat na kaviarenske radovanky. Ti ludia vedeli velmi dobre, preco sa tych protestov zucastnuju.
regiony.zoznam.sk/pozemky-v-n…

Lubo

Janekk, kedze nevies citat s pochopenim, tak to mazem.

Janekk

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK

Lubo

Janekk, toto je offtopic v tejto teme. Pokial chces diskutovat o tom, ci zakony (aj) o ochrane prirody a krajiny platia aj pre RKC a ich akcie, pokojne otvor novu diskusnu temu. Tu dalej o tom diskutovat nebudeme.

Peter61

no vidíte, oslavoval som veliteľkine meniny a takto to dopadlo !

Peter61.

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK

Lubo

Link som odstranil, pretoze:

  • zdiela ho tu anonym,
  • nie je jasny zdroj,
  • nevieme, kto to hovori.

Prosim preto anonyma, aby to sem uz nedaval, opat to zmazem.

Muska

Zuza z Vrakune: Mohla by si odhaliť aj autora tej nahrávky? Mám pocit, že dotyčný pán tam dosť pletie hrušky s jablkami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma