Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zliechov – Strážov – Čierny vrch – Sokolie – Pružina

Diskusná téma K článku: Zliechov – Strážov – Čierny vrch – Sokolie – Pružina

Ďalší diel Koruny Strážovských vrchov sa vyvíjal od dvojdňovky s prespaním v útulni v sedle Samostrel, cez dvojdňovku s prespaním v Čičmanoch, či v hoteli Kľak. Keďže sme sa ako trojica nevedeli nejako dohodnúť a do toho prišli iné akcie, rozhodol som sa napokon ísť sám a spojiť trošku nelogickou trasou štyri kopce zo záznamníka Vrcholy Strážovských vrchov. Napokon sa po akcii s dôchodcami vo Vysokých Tatrách pridal Ctibor a Janko.

Martin knor

Zdravim. Pri jaskyniach som nebol, ale kukni na OpenStreetMap. Obe su tam zakreslene, takze by nemal byt problem najst ich.

Radim25

Martin: bol som na Sokolom
pred pár dňami. Toto skalné okno som na rozdiel od Sokolej našiel, zospodu je pekné, zvrchu to vyzerá ako diera do zeme. Chcem sa ale opýtať, neďaleko od okna sú dve jaskyne, Otcova a Matkina. Po dlhom motaní sa v náročnom teréne so nenašiel ani jednu. Doma som sa dočítal, že Otcova je pomerne veľká, len je zavretá nejakým poklopom, ktorý som tiež nevidel, hoci podľa mapy som sa motal okolo obidvoch jaskýň. Nevieš niečo bližšie o tom?

Martin knor

Fiha, poriadne prevysenie. Hrebenom cez tuto Ciernu horu som este nesiel, ale okolie Sokolieho trochu poznam. Keby ste na kopec sli hrebienkom, kracali by ste povedla celkom pekneho skalneho okna.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma