Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Motanica osadami Terchovej

Diskusná téma K článku: Motanica osadami Terchovej

Pôvodne som chcel na autorskom stretnutí v Dierach pri Terchovej ísť na túlačky inam, ale fakt, že nebolo až také ideálne počasie a najmä to, že takto s kolegami veľmi nemám možnosť pochodiť nejaké trasy, tak som rozmýšľal nad rôznymi možnosťami, ktoré navrhovali.

Martin knor

Nuz, stretli ste na svojej trase ovela viac ludi ako ja, co som sa vybral na Maly Rozsutec a na Capicu.

Pred rokmi som pod Pupovom videl nadhernu staru drevenicu. Fotil som ju, ked prisiel mladenec, bez zavahania otvoril dvere a vliezol dnu. Ked som zdvihol obocie, vysvetlil mi, ze ide o filmovu kulisu. A naozaj. Ked sa clovek lepsie prizrel, tak kamene na ktorych drevenica stala boli sadrou obalene ocelove sietky.

Janabilesova

Dnes sa konečne aj mne podarilo vyjsť na Pupov po žltej od sedla Poľany, schádzali sme ku Jánošom na druhú stranu. Chodník bol prečistený od vysokých tráv a dobre viditeľný a bola to celkom dobrá strmina. V sedle Poľany pribudol nový pomerne veľký prístrešok. Nestretli sme ani nohu, našťastie ani žiadneho macka. Lúčka nad Poľanou, ktorú križuje žltá, je veľmi pôsobivá. Zhora z lúčky pri vrcholovom smerovníku boli výhľady na časť hlavného hrebeňa MF a Kysuckú vrchovinu s Ľadonhorou a Mravečníkom a aj Veľkú Raču. Treba prísť, keď bude menej oparov.

Daulagiri

Tiež som vrámci hiking stretka v Terchovej bol raz na Pupove a v jeho okolí, aj počasie sme mali vtedy rovnaké zamračené inverzné. V osade Podrozsutec som však ešte nebol a je toho viac, mám tam čo spoznávať.

Janabilesova

Pekný článok, máš tam osady, kde sme ešte neboli... Ďakujeme za tip, Ploštiny vyzerajú zaujímavo...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma