Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rudná magistrála za 6,5 dňa

Jana T.

Dnes na Klingeri ma potešilo stretnutie s turistami po RM. Prajem šťastnú cestu do ZM. ;)

Martin knor

Z tejto magistraly mi chyba uz iba par usekov, ale netusim, ci ich volakedy prejdem. Ked som sa tohoto roku ocitol v Banskom Studenci, tak som radsej obehal zaujimave miesta a skalky namiesto slapania nudnej cerveno znacenej lesnej cesty. Keby ste vedeli, co vsetko ste na svojej trase minuli... (Staci si na mape hikingu zapnut vrstvu fotiek.) Ked som bol mladsi tiez som robil viacdnove prechody, ale vzdy som sa snazil vidiet co najviac zaujimavych miest v okoli.

Daulagiri

Pekný výkon.
Túto trasu mám vyhliadnutú už dávno a zvažoval som či ju nepôjdem tento rok, ale asi mi to nevydá. Snáď budúci rok.

Mikulas.Vidan

@Dušan

Plne súhlasím a tiež som si všimol nové značenie, verím že to v budúcnosti vyriešia, nech sa trasa pre ďalších turistov zbytočne nekomplikuje.

@martin63

Vďaka za pochvalu. Mišo (67r), z našej túry by to s nami zvládol. Na svoj vek podáva obdivuhodné výkony.

@Svatopluk

Ďakujem, je to pekná trasa, možno si ju raz zopakujem rekreačne z opačnej strany ako vy. V okolí trasy je veľa krásnych miest čo sme nevideli.

Dušan Šrenkel

Zdravím, dobre ste to prešli. Máte môj obdiv. Ja som prešiel pred dvoma dňami časť trasy od Babinej po Sliacku Poľanu. Vyzerá to, že značenie postupne obnovujú na tejto trase. Akurát v tej húštine nad sedlom Stará Huta tam je dosť veľký orientačný problém, pretože tam chodník prakticky zanikol. Nečudujem sa, keďže trasa nie je až toľko chodená a pokiaľ tam nie je dobré značenie, tak ani chodník sa nedá dostatočne prešľapať, pokiaľ tam turisti blúdia alebo ho obchádzajú po lepšom teréne, ako som urobil aj ja. Dúfam, že si miestni značkári poradia s týmto úsekom a bude značenie na primeranej úrovni. Lebo ďalšie úseky sú celkom zaujímavé aj na pohľady.

Martin63

Dať na šiesty deň 52km.... Klobúk dole. Nič pre dôchodcov.

Svatopluk Štěpánek

k 10. fotke - modrý hrnček mne pripomína staré časy, kedy som sa nevláčil s vodou, hnedý hrnček bola moja jediná kuchárska výbava

Svatopluk Štěpánek

Blahoželám k výberu trasy, k zdolaní Rudnej magistrály naraz s k dobrým parťákom. Ja som ju šiel ako dva výlety - Z. Moravce - Detva a ( Očová ) - Detva - Stolica ( Revúčka ) ( Revúca ). Stručne vecně napísané, možno by sa zišlo viac fotografií.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma