Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Temeš – Malá Magura – Baby – Nitrianske Rudno

Martin knor

Na Temesskej skale som este nebol. A kedze ma laka Dlzinsky hrad, ktory spomenul kolega, tak to vychadza, ze by som rad presiel presne Vasu trasu.

Drion

A že ste nezašli pozrieť Dlžínsky hrad????

Tomka

Vďaka za článok z môjho rodného pohoria, aj keď si moju rodnú dedinu (Liešťany), vynechal.:)

Miroslav Svitek

No momentalne som uz druhy tyzden v Strazoovskych vrchoch a prave sme zdolali dvadsiaty vrchol Dlhu luku. Doniesol som plnú tazku hribov a asi 20 sme nechali, lebo podla manzelky to boli Satany. Ano, je to krasne pohorie a T.O.Losi potok s totemami a zrubom Schovanka, jelen so stadom, krasne vyhlady.

Matobee

Miro pekne zdoláváš tie Strážovské vrcholy rad radom. Ja toto pohorie poznám dosť biedne. Ale z pár návštev sa mi páči stále viac. Naposledy som žasol nad dubovo-hrabovými lesmi nad Dolnými Vestenicami. Krása.

Hrebeň od Bojníc do Fačkovského sedla som išiel "medzi sviatkami". Kamoš to po štefanskej zábave nejako nezvládol tak sa na Boškovie laze odpojil. Ja som pokračoval cez Maguru na Zrub na tretej rampe. Tam ma nečakane pohostili rezňami a šalátom. A na druhý deň som kapal už aj ja po domácej. Sú to krásne končiny.
Jedine motorkári voziaci sa hore-dole po hrebeni mi vtedy dosť vadili a priznám sa, že som mal chuť škrtiť.

Lubo

Zaujimava tura. Na ten hrbienok som minuly tyzden pozeral, ked sme sli Rokos. Palec hore. Aj pekne foto!

Boro

Strážovské vrchy sú velmi pestré. Je to tam kríž vedľa kríža, na každom kúsku nejaký svätý pribitý na strome a kaplnky ojojój.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma