Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K prameňu: Studnička pod Prednou Gálovou

Myshell

Aj v čase najväčších horúčav v r. 2022 výdatný, ako prameň, tak aj famózna sprcha :)

Arielle

Vodopád pod cestou voľne tečie; dostať sa k nemu je však trochu ťažké. Cez cestu môže byť jednoduchšie, aj keď s menšou výdatnosťou, dostať sa z rovnakého toku, aký je nad riekou. cookie-clicker2.co

Hackett

Šípka smerujúca z červenej značky označuje umiestnenie pružiny. Voda tečie zo strešného tubusu nad cestou silným prúdom a je z cesty viditeľná. Pod cestou je z paliet postavená sprcha a voda je privádzaná dreveným žľabom; vody bolo dosť. cookie clicker

Daulagiri

Boli sme tu 18.9.2021. Prameň je vyznačený šípkou z červenej značky. Nad cestou tečie voda z rúrky zo strieškou silným prúdom. Pod cestou je z paliet urobená sprcha kam je voda privedená dreveným žľabom, vody bolo dosť, výborne spravené.

Samkoh

P.S. Odbočka z SNP-čky smerom od stromiša je vyznačená.

Samkoh

vodopád pod cestou tečie výdatne, len je k nemu trochu ťažší prístup. Jednoduchšie, ale asi so slabšou výdatnosťou, môže byť nabrať si z toho istého toku nad cestou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k prameňu: Suchá dol. Prechádzal som tadiaľto dnes 6.3.2024. Celá lokalita je upravená ako oddychové miesto, sú tu lavičky a až 3 pramene, všetky tiekli výdatným prúdom.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Ironcat k prameňu: Prameň 28.12.2023 - Prameň je asi 450 m od útulne Kruteka, ked sme tu boli, bol velmi výdatný

nová téma