Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako sa správať na túre v blízkosti stáda

Sona

Zakon o lesoch hovori, ze kazdy ma pravo vstupovat na lesne pozemky. Zakazat vstup do lesa moze len organ statnej spravy, aj to iba na urcity nevyhnutny cas.

Btus

to je síce pekné, že ja mám mať svojho psa na vôdzke, ale čo s takým kaukazákom, ktorý "chráni" ovce a môjho psa považuje za obed? Ak by bol môj pes na vôdzke, tak mi ho roztrhá. Prečo by aspoň na turistických chodníkoch nemohli mať tie psy uviazané a zabezpečené? Aspoň cez deň. Veď pomaly už ani nieto kde chodiť so psami na túru, lebo všade sú ovce.

Zabka

V júli sme mali prechádzku z Vyšehradského sedla na Vyšehrad. Turistický chodník je značený červenou značkou aj v mapách je tak uvedený a viď. fotka je tam zákaz vstupu + červená značka. Otázka je, môžem tadiaľ prejsť či nie? Je to dosť divné:( Prechádzali sme popri farme, z ktorej nám vybehol veľký salašnícky pes, išiel s nami až do lesa a pôsobil chorobne takže bol nečitateľný. Stretli sme partiu turistov, ktorí sa báli ísť okolo toho psa. Bol tam nejaký človek, ktorý turistov vyhnal z chodníka, vraj tadiaľ nesmú ísť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov