Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma štefániková magistrála

Diskusná téma štefániková magistrála

Ahojte, mám dilemu ohľadne Štefánikovej magistrály. Vo viacerých článkoch a pod. som našla, že sa zažína na Kamzíku a ide sa celý čas po červenej - čo je časť Cesty hrdinov SNP. Ale na jednej stránke som sa dočítala, že v smere z BA -Bradlo sa ide začiatok po zelenej z Mohyly generála Milana Rastislava Štefánika. Moja otázka znie - Začína sa v smere z BA, Štefániková magistrála na Mohyle generála Milana Rastislava Štefánika alebo na Kamzíku alebo na Devíne? Ďakujem za odpovede :)

Berbera

nie nevyberám si túry podľa názvu, ale chcem ju naozaj prejsť celu. lebo keď som pozerala z devina tak tam zmienka o mohyle v Ivanke pri Dunaji ani nebola. Takže by som nebola spokojná keby prejdem len časť a potom zistím, že vlastne vedie inakade.

Martin63

Podľa názvu? To nemusí byť nutne výberové kritérium. Ale ak sa rozhodneš prejsť napr. SNPčku, tak nechceš skončiť miesto Devína v Bergu.
Takže ak má niekto challenge Štefáničku, tak je dobré vedieť, kadiaľ vedie.
(Nie tak dávno končila ozaj na Devíne). Ale pobavila ma tá otázka o smere, ktorým sa ide. Veď to nie je púť do Compostely, takže je vari jedno akým smerom sa ide....

Berbera

Dobreee, vdaka. Ulahcili ste mi rozhodovanie. ????????????

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum