Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Grófovec a Klepáč nad Trenčianskymi Teplicami

Diskusná téma K článku: Grófovec a Klepáč nad Trenčianskymi Teplicami

Roky rokúce trávim časť letnej dovolenky v zahraničných horách. Minulý rok to kvôli pandémii nešlo a hoci som tento rok mohol vycestovať, nespravil som to, lebo som využil ochotu manželky stráviť so mnou dva týždne chodením po Strážovských vrchoch. Prvý týždeň sme strávili vďaka môjmu novému zamestnávateľovi v rekreačnom a školiacom stredisku nad priehradou Trenčianske Teplice. Ochota manželky bola limitovaná jej boľavými a ofačovanými kolenami, no aj tak sa mi podarilo vystúpiť na 10 z 11 plánovaných kopcov v okolí.

Sona

Na Klepaci som davnejsie tiez bola, je to prijemna prechadzka. Nad Trencianskymi Teplicami je naozaj asi najhustejsia siet meistneho znacena, aku som kedy videla.

Martin knor

Pekne prechadzky. Mne hlucna hudba onehda vadila nad Vyhnami. Sirila sa od akvaparku. Ono ked je kdesi mnozstvo ludi, tak to nemusia tak vnimat. Ale v blizkych lesoch sa to ozyva teda poriadne. (Z tohoto pohladu uplne najhorsia bola prechadzka nad Racou pocas leteckeho dna na letisku pri Bratislave.)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma