Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Desať najkrajších náučných chodníkov vhodných pre deti

Diskusná téma K článku: Desať najkrajších náučných chodníkov vhodných pre deti

Na tento víkend sme pre vás pripravili výber zaujímavých náučných chodníkov. Nájdete tu trasu na hradisko z doby železnej alebo sa podučíte o baníckej histórii. Iné chodníky sú zamerané prírodovedne a na lokálne zaujímavosti, ako skaly, výhľady či vodopády. Ďalšie vás zavedú na zrúcaninu hradu. Trasy nie sú dlhé, do desať kilometrov, môžete na ne vziať deti.

AdaR

Ja by som este pridala naucny chodnik Zverovka.

Sona

Ahoj Jakub, prosim Ta, mozes uviest zdroj info? Na stranke HZS som taku uzaveru nenasla a z nasej diskusie som nepochopila, aky je aktualny stav. Dakujem vopred.

Gusto

Každý výber je samozrejme subjektívny, preto nemôžem namietať ani Ň proti tu uvedeným lokalitám. No ja by som ešte pridal náučný chodník na hrad Šomoška, nie dlhý a s množstvom atraktívnych zastávok.

Tarazed

Z uzaver ste zrejme pozabudli na uzavrety chodnik na Svinicu z oboch stran kvoli oprave...

Janozkosic

Pozor na parkovanie pod Pustým hradom. Za posledné roky nám tam už niekoľkokrát po ceste z Viedne do Košíc či opačne vykradli auto a čo som počul, tak tam už nejaké aj zmizli. Zameriavajú sa tuším hlavne na cudzie evidenčné čísla. Asi predpokladajú, že sa tam zastavujú cestujúci s plnými kuframi, keďže je to pri dialnici.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov