Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Malá Fatra nie je vôbec „malá“

Iveta Sykorova

fajn čitanie, s manzelom v pribehu vystupujeme- my sme ti Magdini kamarati čo sme sa stretli na Revaňskom sedle …..a ja som piekla tie cuketove a čokoladove muffiny , fajn že chutili ????

Martin knor

Pekne putovanie. Tento hreben som siel vcelku iba raz, zato na Klaku a na Mincole som bol aj tohoto roku. Prave na Mincole ma skrelo, ze som si nevzal z garaze cesak. Zdedil som ho davno, ale este som ho nepouzil.

PatrikSlanina

Super trasa aj pekný článok. Okrem Fačkovského sedla a Kľaku nemám prejdené nič z spomínaného. Ale táto časť Malej Fatry ma láka už dlhšie. Rozmýšľam aj nad zimou, aj keď to by bolo asi na viac ako 2,5 dňa. Čo poviete?

Daulagiri

Túto hrebeňovku v tomto smere som šiel presne pred 10-timi rokmi, tiež takto 2,5 dňa. Vtedy som nemal ani mapu ani poriadne info o trase, ale o to dobrodružnejšie to bolo. Pamätám si to ako krásnu hrebeňovku, kde som nestretol takmer žiadnych ľudí. Moje spomienky už dosť vybledli, ale niektoré miesta mám dodnes v živej pamäti. Vďaka za pripomenutie týmto článkom.
Musím sa sem zas niekedy vrátiť.

Lubo

Pekne putovanie. Pekne napisane. Palec hore.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma