Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Hronskej Dúbravy do Štúrova II.

Diskusná téma K článku: Z Hronskej Dúbravy do Štúrova II.

Druhá časť môjho putovania z Hronskej Dúbravy do Štúrova. V tejto časti dokončím prechod cez Krupinskú planinu a cez Šahy prejdem do Maďarska. Novohradské vrchy (Börzsöny) prejdem od severu na juh až k Dunaju. Tu sa vrátim na Slovensko a cez pohorie Burda pôjdem až do Štúrova.

Pavel Forgáč

martin - hmmm z tejto strany som sa nad tým nezamyslel :D. V takom prípade to môže byť aj celkom fajn :D.

Martin knor

Fiha, v Borzsony som este nebol. Mozno mi to raz vyjde. Zato v Kovacovskych vrchoch naposledy v piatok :-D.

Co sa Ti nevidi na mene psa Putin? Vies ako to cloveku dobre padne, ked na neho zavola: Putin, k nohe! a on to docupita maly chlpaty cokel.

Pred rokmi som takto utekal pred hmyzom na Zempline. V lesoch komare a na lukach muchy. A pomedzi ne sem-tam ovad.

Pavel Forgáč

MisoB - ja som išiel podľa mapy.cz tam sú vyznačené aj rázcestia, teda pokiaľ tam nejaké je. Lebo ako píšeš väčšinou sa to križuje bez toho aby tam bol nejaký smerovník. Plus je to spleť značiek. Ale v teréne je to označené dobre a dá sa podľa toho v pohode orientovať.

MisoB

Tú mapu poznám. Maďarčinu neovládam, takže neviem, či by som správne odhadol čo je názov rázcestia, ak vôbec existuje. Lebo tá ich spleť sa križuje miestami bez akýchkoľvek uzlových bodov.
Takéto čosi naozaj nemám v pláne dešifrovať a kresliť.

MisoB

K doplneniu značiek na HU území: Nie sú k dispozícii také kvalitné podklady ako pre CZ či PL. Alebo máš niečo? Mapku (či už web alebo scan) vrátane názvov rázcestí...

Boro

Tak tento kraj vôbec nepoznám a nikdy som tam nebol. Je to škoda, pretože má svoje čaro.A tak som vďačný za predstavenie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma