Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skorušinské vrchy - okruh zo Zuberca

V.v.l.a.a.d.o.o

Martin, ďakujem za opravu a ospravedlňujem sa. Priznám, že som aj dosť váhal, čo je to za rastlinku a ten tvar listov ma pomýlil.

Martin knor

Neda mi, ale ta "salvia lekarska", ktoru si zbieral, je "mata dlholista". Mata dlholista je hojna, salvia lekarska je ovela zriedkavejsia. Prvy krat som ju fotil az v juni tohoto roku v Povazskom Inovci.

Matobee

Vladimír krásne, miestami až poeticky napísané. Príjemné zakončenie dovolenky, napriek určitým kontroverzíam tunajšieho kraja poznačného kalamitami, výrubom a rozjazdenými lesnými cestami. Pekné fotky.

Zhodou náhod som sa tu, ale "o dom ďalej" vyskytol tieto 2 dni. Lipa na vrchole pasienkov pod Mikulovkou bola skutočne nádherná. Prešiel som aj Skorušinu, Blatnú, Vyšné diely a ohlodanú Maguru. Tam je to o čosi smutnejšie. Naštastie som túru spojil aj zo ZT. Juráňova, Bobrovecká a večerný vrchol Lučnej ma priviedli na iné, príjemnejšie myšlienky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma