Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ybbstalské Alpy - Hintere Tormauer

Diskusná téma K článku: Ybbstalské Alpy - Hintere Tormauer

Okolie ?tscheru s jeho roklinami ma láka už niekoľko rokov, no mojej polovičke sa tam nikdy nechce ísť. A tak po návrate z dovolenky poľahky presviedčam kolegyňu, aby si so mnou a drobcom dala okruh cez Hintere Tormauer, ktorý by nám podľa plánovača mal trvať niečo cez štyri hodiny. V stredu, posledný prázdninový deň, ktorý je v Rakúsku dňom pracovným, by sa malo aj počasie vylepšiť natoľko, aby sa to oplatilo.

Svatopluk Štěpánek

Martina, Vy ste ozajstný znalec.
Pravdu povediac, v niečom sme na tom rovnako. Do rakúskych či bavorských hôr zo máme bližšie ako na ( moje obľúbené )stredné Slovensko.
Tie Vaše články to je jedna veľká inšpirácia.

Kofoluska

Svatopluk, to sa tak dobre cita. :-) Par clankov este stale caka na zverejnenie a musim konecne zadat vylet na Oetscher. :) A zajtra sa idem rozlucit s touto sezonou na Grossglockner Hochalpenstrasse, 31.10. ju na zimu uzatvaraju. Je to sice 5 hodin jazdy, ale je to pre mna najkrajsi kut v sirom svete. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma