Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Meďodolské pohľady

Diskusná téma K fotke: Meďodolské pohľady

Prechod dlho vysnívanými Beliankami som logicky spojil s dolinami Zadné Meďodoly a ústím Javorovej doliny. Prechod nimi núti človeka pozerať stále hore na nezvyčajné scenérie. Najskôr sú to strmé, lúčno-bralnaté svahy dvojice Ždiarska vidla a Havran. Na opačnej strane vidieť Jahňací štít a jeho kotol. V nižných partiách pod tiesňavou Bránka sa ponúkajú neodolateľné pohľady na Nový vrch a skalný múr Muráňa na zábere.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Matobee

Kedže som tu bol prvý krát, ťažko sa mi stav posudzuje. Bol som zaujatý bralom Muráňa a lesy som len tak zľahka postrehol.
Bude to ako vravíš Janka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma