Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Roháče zľava sprava (alebo Baníkov z oboch strán)

Peter61

martin,ak si mal na mysli
"Predsa len ísť do Roháčov v teniskách s hladkou podrážkou (a la Vans) by som neodporúčal.", tak ja sa pripájam k Tomášovmu názoru.
Každý nemá schopnosti ako Abebe Bikila.
Ďalšie vec je, že časom môže dôjsť aj ku kráteniu poistného plnenia , obdobne ako pri autách alkohol alebo ojazdené pneu.

Martin knor

Klasicka trasa a pekne obrazky. No s tou kritikou tenisiek by som bol opatrny. Ludia su rozni. Jeden moj kolega z Kanady chodi cely rok naboso v lahkych sandaloch. (Aj v zime.) Ked ho v nich nechceli pustit do Netopieriej jaskyne v NT, tak kym sme v nej boli, vybehol na Dumbier, pretoze nic vyssie na okoli nebolo.

Dominob

@Peter61

Oukej, už som im to napísal ako tip do ďalšej sezóny.. mohli by sa však pridať aj ďalší pozorovatelia tohto javu..

Dominob

Klasika :) Ale poliaci s ferratovými setmi na trase smutné sedlo - baníkov is new normal (true story: 7. august, týždeň pred vami). Malo by sa s tým niečo robiť, žiaľ.

Teda osadiť v smutnom sedle a na baníkove tabuľku v poľskom jazyku. Keď pozeráte, ako do očiek tých našich reťazí zacvakujú karabinky ferratového setu, a tvorí sa rad, neviete či sa smiať alebo plakať.

Pritom, v Poľsku majú zrejme také isté reťaze, neviem, či aj tam na to berú ferratové sety.

Ale aby som len nehejtil, napríklad to, že majú prilby môže byť v skalnatom teréne celkom užitočné.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma