Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Osturnianske scenérie

Diskusná téma K fotke: Osturnianske scenérie

Cez Javorovú dolinu som opustil Belianske Tatry a dostal sa k Ždiarskej Strednici kde som zamenil pohorie za Spišskú Maguru. Prekvapila ma kompletne asfaltový úsek až do Osturne. Už prvé pohľady na obec a okolie s Belianskymi Tatrami, ktoré dotvárajú charakteristickú scenériu tohto rázovitého kraja ma presvedčili, že sa najbližšie hodiny mám načo tešiť.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Janabilesova

Lokalita Osturne je veľmi vďačná, oproti Tatrám je tu ľudoprázdno, a pritom veľmi pekne. Už len samotná prechádzka Osturňou je zážitkom. Veľmi sa nám páčilo napríklad Osturnianske jazero. Nájsť ho bolo dobrodružné, ale teraz je to možno ľahšie...

Matobee

Pravdu máš. Je to tam nádherné. Ja som Veľké jazero obišiel, ale pozrel som si Malé a tiež jazero Kovaľa Mišku, ktoré je tiež dobre zašité.
Jedine ma kúsok zaskočila tá asfaltka od Ždiaru vlastne až do Lapszanky po ktorej v nedelu poobede jazdilo dosť aút a motoriek. To kúsok kazilo celkový dojem. Ale aspoň večer a v noci bol totálny kľud a ručanie jeleňov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma