Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Pištovu búdu cez Konské hlavy

Martin knor

Nosis zaujimavu vybavu. Ja by som takmer vsetok ten vercajg vyhodil a dal do batohu radsej poriadne jedlo. Ale beriem to. S Gustom neradno polemizovat (ci tak nejako).

Inak, spociatku ma na mape plietli oznacenia Tvojich gps-suborov. Ale zorientoval som sa, kedze prva etapa je na hikingu vzdy fialova a modra je az druha.

Martin.cibula

Ahoj Pali, fajn túlačka, v tom čase som bol na cyklotúlačke cez Karpaty od Štefánika k Štefánikovi, bolo vtedy fakt dobré počasie. Ak by ste sa rozhodli pustiť do Pištovej búdy rád priložím ruku k dielu.

V.v.l.a.a.d.o.o

Týždeň po vás sme boli s partiou na Gašparovej i Žilovej aj pri Pištovej búde a tiež som bol sklamaný koľko je tam haraburdia. Aj uja na džípe sme stretli. Trochu sa posťažoval, pýtal sa či sme veľa odpadkov nevideli cestou.

Článok potešil, takéto túlačky s prenocovaním mám aj ja veľmi rád.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma