Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Českom 1: Moravsko-sliezske Beskydy

Daulagiri

Dostal som sa k článku až teraz, skvelé putovanie, mnoho rôznorodých zážitkov, proste paráda.

Martin knor

Nadhera. Vacsiu trasy som presiel, tak som mohol spominat. Volakedy z jari bola na Pustevnach taka vichrica, ze som nedokazal prejst cez cestu. Pritom v lese to bolo OK. Na Lysu horu chodia Lysari - zaujmava sekta :-). A Lassko som pochodil ked som bol na mesacnom pobyte na OU. Malebny kraj. Tesim sa na pokracovanie. Nizky Jesenik som tiez celkom slusne prechodil.

Pavel Forgáč

Svatopluk Štěpánek - ja som skôr športové poleno ako nejaký športovec :D a to doslova. K vojakovi mám tiež veľmi ďaleko. Som rád, že sa článok páčil :).

Svatopluk Štěpánek

"Super borec" - do 1997 som robil takéto líniové 3 - 6 dňové výlety s nocľahmi vonku. Pochodový priemer som mal okolo 33 km/deň, raz som dal 120 km za tri dni a mal som toho dosť.
Klobúk dole, nie si športovec či vojak ?
Tie Tvoje výlety sú skôr zrychlené taktické presuny.

Boro

Pekný vander krajinou, ktorou som párkrát prešiel
A ešte pridávam text z piesne od jarka Nohavicu : Já jsem ostude traperú, já mám rád operu, já mám rad rock, chodím po světě bez nože, to prý sa nemože, to prý jsem cvok.
P.S. Teším sa na pokračovanie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma