Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sedlo za Lenivou

Diskusná téma K článku: Sedlo za Lenivou

Na hlavnom hrebeni Nízkych Tatier nad Čertovicou pribudol nový prístrešok. Nie je vhodný na nocľah, navyše toto miesto nie je vyhradeným na jednorazové prenocovanie na území národného parku. Poteší v prípade horúceho dňa alebo mierneho dažďa.

Anonymized_25093 , 2

Tento objekt je uvedeny v sekcii: Chaty, útulne, salaše, búdy. Podla mna to nie je ani jedno z nich!
Na mape len prekryva ikonku utulne Terezka!

FunTTomas

Súradnice som trochu posunul, aby sa na malo objavili oba objekty.

Daulagiri

Akože táto chatka (útulňa) vyzerá fakt náááádherne, ale ako píše Henrich okolie už začína byť trošku presýtené takýmito stavbami (aj keď tá Balciarova je už zamknutá).
Je toľko iných lokalít na Slovensku kde vôbec nič nieje hmm...

Ade.e

Ak je to pre turistov, tak sice fajn, ale najma je zbytocny, kedze chvilu pred a chvilu za, su moznosti prespania. A zaroven na inych miestach NT hrebena su dlhe useky bez moznosti ukrytu a urcite by viac bodli ako na tomto mieste.
Ale ak to je prva lastovicka budovania takychto utulni v NP ako Kras, Pieniny, NT, tak potom je to len dobra sprava.

Mirino

Keď budú vnútri doštené palandy a vonku ohnište a stôl, tak u mňa luxus.

RadoB

Ahojte,

v sedle za Lenivou pribudol maly zrub (Poloha N48.8917 E19.7433). Interier este vyzera nedokonceny. Par obrazkov v prilohe.

Pavel Forgáč

boro - toto je ešte fajn prístrešok. V česku je polovica prístreškov takého podivného typu (prikladám foto), ktorý robia lesy ČR. Nie len že sa v tom nedá prespať a ukryť pred dažďom, ešte sa v tom aj zle sedí. Ak by bola súťaž o najväčšiu zbytočnosť čo niekto vymyslel tak toto je kandidát na víťaza.

Jancibo

keby sa pod stit dali zo tri fosne aj prespat by sa dalo. ale aspon ze hamaka sa tam da zavesit

Lubo

Tak toto su take PR pristresky Lesov SR. Viacero ich je aj smerom na Kralovu holu. Cielene nie su urcene na spanie, kedze su mimo vyhradenych miest, no ten, kto ich navrhoval, ich odsudil na nepouzitelnost, ked pri dazdu aj trochu zafuka. Asi je to lepsie nez nic, no zas nie ovela.

Boro

Je tzo naozaj fajn, ale už by sa mala naozaj začať rozmýšlať aj nad účinnosťou takého prístrešku v zlom počasí. Pretože stačilo by, aby bol prístrešok asi o pol metra nižší a presah strechy na každej strane o pol metra väčší. Ale inak fajn.

FunTTomas

Paráda, z rozpadnutého sedenia vznikol pekný prístrešok. Akurát tento víkend prebieha čistenie lyžiarskych trás okolo Čertovice a Beňušky, tak sa môžete pridať. Viac na facebook.com/…/936796600587132

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma