Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Útek na hrebeň Veľkej Fatry

Cyro

Tono, toto si velmi dobre vymyslel! :)

Matobee

Skvele vymyslené,zrealizované, vychutnané a spojené v jeden kompaktný článok nie z inej planéty, ale ako uvádzaš, jedného z najkrajších kútok Slovenska.

Strašne sa mi páči takýto pohodový štýl túry, vychutnávania, premýšlania, spomínania, kecania s chatármi a príbehy z rokov dávno minulých.

Ďakujem za spríjemnenie nedele a famózne fotky si určite pozriem viackrát.

PS stupáčik od Chyžiek na Koniarky mi robí podobné "problémy" :-)

Daulagiri

Tóno Tóno... nemať tvoju knihu tak by si ma zrejme dostal ;-) Ale asi to tu nebudem rozmazávať.

Jednoducho nádherný príbeh a počasie aké si treba zaslúžiť. Tie fotografie ukazujú že patríš do najvyššieho levelu v tomto obore. Človek si ich môže preklikávať stále dookola a nikdy sa ich nenabaží...

A áno, krajina Veľkej Fatry patrí k tomu najkrajšiemu čo na Slovensku máme.

Pekm

Paradne fotky. Inak hrebenom VF sme isli presne o mesiac skor ako ty a hovorili sme si, ze september to isti, ved bude pekne. Z troch dni nam dva dni prsalo a treti len polden. Asi sme mali ist o mesiac neskor ked pozeram na tie fotky :-)

Inak ked spominas tu prazdnu chatu pod Borisovom tak my sme tam boli tiez len s personalom a jeden francuz. V case korony nam ho dal na izbu co sme doteraz nepochopili lebo spal v svojom spacaku takze mohol v hociktorej izbe. Ale bol v pohode a aj sme si s nim trosku pokecali takze ziaden problem.

Boro

Tóno, to si si ale pekne povandroval ! A bezvadné je , ak má človek dosť spomienok, pretože až raz príde tá chvíľa, že už nebudeš môcť šľapať po horách (ako ja) tak z nich dokážeš žiť.. Želám ti ešte spústu takých pohodových vandrov.

Pavel Forgáč

Tono - to si vychytal počasie ako bič. Paráda. Krásne fotky a na živo to musela byť ešte väčšia paráda. Tiež občas robím takého fotografické túry. Akurát sa na jednu chystám :).

Barselo

Luxusnú fotku strieda luxusnejšia.....nádhera...

Svatopluk Štěpánek

Úplne som zabudol: krásne fotky, ak by boli ešte o 1 o/oo peknejšie už by to bol gýč. Tie hmly válajúce sa v dolinách napr. výhľad z Rakytova na M. Fatru, to je nádhera.

Janabilesova

Krásny článok a prenádherné fotky... Prešiel rok a pre zmenu straší delta. Nedá mi sa nespýtať, či sa môžeme tešiť na pokračovanie???

Svatopluk Štěpánek

Tono, to je nádherná trasa. Pripomína mne výlet na bežkách v zime 1980. Šli sme z Ružomberka a od Smrekovice už presne po Vašej/Tvojej trase.
Pre mňa to památny výlet, prvý a jediný vo veĺkej partii, až sedmi ľudí - a nebolo to zlé.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov