Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cez pramene Bebravy k hradu Čierna Lehota

Martin knor

Vypada to zaujimavo. Tuto cast pohoria vobec nepoznam. Na opacnu cast hrebena sa vyberiem v lete (mozeme ist spolu :-) ), ale pramen Bebravy s hradom by sa oplatilo pozriet aj v tomto rocnom obdobi.

Jana T.

Nedávno sme šli s deťmi a vnučkami od Homôlky po Trtávku, s odbočkou na Kremenište. Nádherný, nenáročný hrebienok. Pred desaťročím z Rudnianskej Lehoty po Homôlku. Dúfam, že sa podarí aj z Čiernej Lehoty... :)

Tomka

JanaT.
Oplatí sa.

radim25
Škoda, že si sa neprihovoril, rada by som Ťa poznala.:)
V tejto časti Strážovie je ešte veľa trás, ktoré by stáli za poznanie, ale na to treba pobyt.
Na to, že ten prameň by bolo treba označiť som upozornila pána Ďuriša. Máme tohoročnú skúsenosť s hľadaním prameňa Laborca. Keby tam nebola tabuľa, ani ho nenájdeme.
A vďaka za foto.

Radim25

Išiel som tú trasu, dokonca v ten istý deň ako Vy, ba videl som aj autobus, keď ste sa pri ňom schádzali. Ešte som hovoril manželke, že možno sú to Tomášikovci-a boli...My sme vtedy začínali, Vy ste končili. Hrádok a vyhliadky parádne, ale bol som sklamaný samotným prameňom, lebo tam vlastne nič nebolo. Ako na NCH tam mohla byť aspoň info-tabuľa, tak ako na iných stanovištiach. Ináč z Čiernej Lehoty je pekná túra na Rychtárske zienky, Rovienky, sedlo Trtavka a okruh dokončiť v ČL.

Jana T.

Túto oblasť som už pár krát riešila... na mape. Aj včera večer. A po polnoci sa mi tu objaví ako na lopate.:)) Vďaka za peknú pozvánku. ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma