Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kostolík pod Senderovom

Diskusná téma K článku: Kostolík pod Senderovom

Horúce leto stvorené na trávenie času niekde pri vode alebo v lesných zátišiach pod listami stromov. Preto využívam kúpanie v blízkej Zemplínskej Šírave. Pre mňa je návšteva okolitej prírody prvoradá, a tak mi ráno v autobuse nedá a spriadam plán, kam sa vyberiem z jej brehov aspoň na krátku výpravu do okolia.

FunTTomas

Odporúčam návštevu, veľmi pekné a zaujímavé miesto so slušným výhľadom na Zemplín.

Matobee

Marián výborná pohodová túrička aj s miestnou zaujímavosťou. Počasie pravé letné.

Toto je jediná trasa, ktorú som absolvoval vo Vihorlatských vrchoch. Akurát som ešte zašiel aj do Kaluže, kde som ledva rozumel v miestnej krčme/obchode a vrátil sa do kempu na Hôrke, kde sme stanovali minulé leto. Spomínam si na krásne Vinianske jazero a výhľad na Medvediu horu a Širavu spod Senderova. Tiež mi nedalo neísť sa aspoň pár kilometrov prejsť.

Tono

Pekny clanok Marian. Len tak mimochodom, pre mna je Vihorlat paradoxne, kedze je pomaly najdalej od mojo bydliska, jednym z najviac pochodenym pohorim, ako na jar, v lete, na jesen a aj v zime. Nieco ma tam vzdy tahalo... :) Pozdravujem!

Sona

Pekny tip, ktory uplne usiel mojej pozornosti, ked som bola tento rok pri Sirave.

Martin knor

Tiez som sa bol nedavno pozriet na kostolik, o ktorom som sice vedel uz dlhsie, ale az teraz som si nasiel cas prejst sa k nemu v ramci turistickej prechadzky. Je to velmi dobre zachovana romanska rotunda. Rozmyslam, ze obehnem vsetky starsie kostoliky v sirsom okoli bydliska.

Sona

To je dobry napad, Martin. Dufam, ze sa potom s nami podelis :)

Martin knor

Moze byt :-). Momentalnevsak rozmyslam o clanocku z prechadzky vo velmi neturistickej oblasti, kde som fotil tento kostolik:

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma